Instrumente de accesibilitate

Banner
  • Hits: 2806

Certificate de conformitate - documente necesare

Documente necesare eliberării certificatelor de conformitate/experienţă profesională în scopul recunoaşterii calificărilor de medic, medic dentist si farmacist, obţinute în România
  • Hits: 4234

Certificate de conformitate - eliminare copie legalizata

In atenţia medicilor, medicilor dentişti si farmacisti care solicita eliberarea certificatelor de conformitate

Începând cu data de 20 septembrie 2016, Ministerul Sănătății a eliminat copia legalizată din procesul de recunoaștere a calificărilor.

Medicii și farmaciștii care doresc eliberarea unui Certificat de Conformitate nu mai trebuie să prezinte la Direcțiile de Sănătate Publică copii legalizate după documente.

Citește mai departe …

  • Hits: 3115

În atenţia asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali

     În conformitate cu prevederile art.III alin.(1) din Legea nr.278/2015 din 12 noiembrie 2015 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 144/2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă şi a profesiei de asistent medical, precum şi organizarea şi funcţionarea Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, activităţile de atestare a titlurilor româneşti de calificare de asistent medical generalist, de moaşă şi de asistent medical sunt preluate de către Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.

Citește mai departe …

  • Hits: 13525

Depunere si eliberare documente certificate de conformitate

DEPUNERE DOCUMENTE

Persoane desemnate cu atributii privind primirea documentelor de recunoastere a calificarilor:

- Luca Mariana şi Vescan Bakcsy Noemi (înlocuitor), telefon 0265-216305, E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Birou Resurse Umane, etaj 1, str. Gh. Marinescu, nr. 50, de luni până vineri, între orele 10-14.

 

ELIBERARE CERTIFICATE UE, CERTIFICAT MEDIC PRIMAR/SPECIALIST, ATESTAT DE STUDII COMPLEMENTARE

Persoane desemnate cu atributii privind eliberarea documentelor de recunoastere a calificarilor:

- Moldovan Alina şi Luca Mariana (înlocuitor - 0265-216305), telefon 0265-211665; 0265-212111, int.123, parter, camera 3241, str. Gh. Marinescu, nr. 50, de luni până vineri, între orele 10-14.

  • Hits: 24971

Ghid privind documentele care se depun la DSP Mures

Ghid privind documentele care se depun la direcţiile de sănătate publică, precum şi a documentelor
emise de Ministerul Sănătăţii care pot fi  eliberate prin direcţiile de sănătate publică.

      În vederea simplificării procedurii prin care personalul medical poate obţine documentele care sunt emise de Ministerul Sănătăţii, eliberarea documentelor necesare recunoaşterii calificărilor româneşti în celelalte state ale Uniunii

Citește mai departe …