Actiune de control in spitalele publice

In conformitate cu dispozitia domnului ministru al sanatatii, CSEKE ATTILA, in perioada 28.04.2010-07.05.2010, se va desfasura o actiune de control in spitalele publice, privind respectarea prevederilor Ordinului MSP nr. 916/2006, privind aprobarea normelor de supraveghere , prevenire si control al infectiilor nosocomiale in unitatile sanitare.
    Echipa de control este constituita la nivelul  Directiei de Sanatate Publica Mures din repreentanti ai urmatoarelor  departamente:
    -Supraveghere boli transmisibile
    -Control in sanatate publica
    -Achizitii
Scopul actiunii de control:
    -verificarea respectarii prevederilor  Ordinului MSF nr. 916/2006
    -verificarea respectarii prevederilor Ordinului 261/2007, pentru aprobarea normelor tehnice privind curatarea, dezinfectia si sterilizarea in unitatile sanitare, precum si a HG nr. 956/2005.
    -verificarea asigurarii cu materiale de curatenie
    -verificarea modului in care se realizeaza actiunile de dezinfectie la nivelul unitatilor sanitare, prin personalul propriu, sau prin contractare de servicii, tipul  de personal desemnat/angajat pentru aceste activitati, nivelul de pregatire profesionala in domeniu, verificarea respectarii controlului medical periodic, conform prevederilor legale.


DMC Firewall is a Joomla Security extension!