Centralizator lunar medici familie

Macheta centralizator lunar medici familie (gravide, evidenta copii, alte boli)   Excel

      Fisierul a fost gandit pt. a usura munca celor ce introduc datele dar mai ales pt. a inlatura greselile ce apar in fiecare luna in procesul de introducere a datelor (de ex. 1+1=3) care conduc la coruperea datelor centralizate si la timpi mari necesari gasiri si corectarii acestor greseli.
     In fisier exista zone de verificare ce apar cu rosu si se activeaza atunci cand nu sunt scrise toate datele necesare sau nu sunt bune corelatiile. Erorile indica celulele cu probleme si prin evidentierea lor in rosu.
     Acest fisier pleaca cu introducerea datelor incepand cu ianuarie 2010. Sunt 12 luni, si se pleaca cu intoducerea datelor ramase din luna decembrie 2009. De la luna la luna ramasii in evidenta sunt preluati automat din luna anterioara, pentru a inlatura incurcaturile ce apar in modul actual de raportare pe hartie. La finalul celor 12 luni exista 4 foi de calcul unde se insumeaza automat trimestrialul, lucru ce nu implica interventia utilizatorului.      
     Tot ce ramane de facut consta in completarea corecta a datelor si trimiterea fisierului lunar, dupa ce a fost completat, pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

     Pentru orice nelamuriri sau intrebari, va rugam sa sunati la nr. 0265 215914
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd