Logo

Informare unităţi sanitare publice şi private - asistenţi medicali

     În baza aprobării ministrului sănătăţii nr. E.N. 7288/19.07.2013, în perioada 08-22.10.2013, se desfăşoară Examenul pentru obţinerea specializărilor Balneo-fizioterapie, Laborator, Radiologie-Imagistică medicală de către asistenţii medicali generalişti şi asistenţii medicali de pediatrie, absolvenţi ai programelor de pregătire pentru obţinerea specializărilor în domenii complementare specialităţii de bază, desfăşurate în perioada 2007-2010.
   Examenul pentru obţinerea specializării este organizat de Ministerul Sănătăţii, prin Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, în baza prevederilor Ordinului ministrului sănătăţii nr. 613/2013 privind aprobarea  Normelor de organizare şi desfăşurare a programelor de pregătire pentru obţinerea specializărilor în domenii complementare specialităţii de bază de către asistenţii medicali generalişti şi asistenţii medicali de pediatrie.
   Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-urile Ministerului Sănătăţii, Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti www.snspms.ro, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România www.oamr.ro şi în ziarul ,,Viaţa Medicală” din 30.09.2013.
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!